Meny
Våra tjänster
Män och kvinnor på sin arbetsplats

Fortsatt optimism

Trots utmaningar ser vi goda anledningar till en fortsatt optimistisk tillgångsallokering även om vi inte blundar för utmaningarna. Balansgången mellan konjunkturutvecklingen och ränteförväntningarna har varit stödjande under året och det har inte förändrats.

I vår allokering har vi fortsatt en övervikt i aktier.

Häng med oss på "A true Elton John tribute."

Den 7 november så är det dags för en hyllningskonsert till Elton John på Vara konserthus. 

Tillsammans med Sveriges bästa musiker bjuder Jonas Gideon på en konsert med fokus på total hyllning och vördnad för Sir Elton Johns musik. Allt från de stora balladerna till de rockiga superklassikerna men även de lite mer okända för den inbitne Elton-nörden.

Företagare: 3 tips för din pension!

  1. Ta ut (marknadsmässig) lön. Då får du rätt till allmän pension, sjukpenning, sjukersättning och föräldrapenning.

2. Skaffa en tjänstepensionslösning. Sätt av pengar till en tjänstepension för en ökad trygghet och större pension.

3. Komplettera med trygghetsförsäkringar.

Åsa Strömberg och Johanna Westlund är våra fantastiska specialister inom pension och försäkring. Hör gärna av dig för få koll på din pension!

ESG

Ditt sparande påverkar utvecklingen mot ett mer hållbart samhälle

I dagens samhälle tänker många på att göra hållbara val i vardagen och vi har alla ett ansvar att bidra till en mer hållbar framtid. Ett av de mest kraftfulla sätten för privatpersoner att göra detta är genom att välja hållbara spar- och investeringsalternativ.

man och kvinna i en afffär

Enklare och bättre regler för fåmansföretag!

I juni presenterade 3:12-utredningen sitt efterlängtade förslag, som syftar till att göra reglerna för fåmansföretagare enklare och bättre. Enligt förslaget ska de börja gälla den 1 januari 2026. Läs mer om de viktigaste förändringarna i förslaget och hur de påverkar dig som företagare.

Aktieskolan: Hur ser din säljstrategi ut?

De flesta investerare baserar sina aktieköp på någon form av strategi. Ofta saknas en liknande process för när en aktie ska säljas. Detta innebär att säljbeslut istället tenderar att fattas på mer känslomässig grund, vilket tyvärr kan ha en negativ inverkan på utfallet.

Män och kvinnor på sin arbetsplats