Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Företag

För oss är du en viktig kraft som skapar sysselsättning här i vår gemensamma närhet. Går det bra för dig och ditt företag, går det också bra för vårt samhälle vilket sätter sina avtryck hos många. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra!

Bli företagskund

man och kvinna i en afffär

Företag - aktuellt just nu

A footballclub who recieved Sparbankshjartat

Erbjudande om fria mensskydd för föreningar!

För oss är alla föreningar viktiga krafter som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vår gemensamma närhet. Vi vill öka tryggheten genom att erbjuda föreningar ett startkit mensskydd från företaget Herbox. Vi hoppas att detta kan bidra till en säkrare vardag för alla tjejer i vårt föreningsliv.

En kvinna med orange t-shirt står vid en sjö

Är du ett företag som vill växa och utvecklas?

Sparbanken Alingsås och Stiftelsen Eken startar under våren upp Navigator Scaleup – ett tillväxtprogram med bevisat stora effekter.

Anmäl ditt konto till kontoregistret

När du registrerar ditt konto till vårt kontoregister får du utbetalningar från företag, kommuner och myndigheter, direkt till ditt konto.

Team of young computer programmers cooperating while working on desktop PC in the office

Läge för e-handel?

Är du företagare och ännu inte kommit igång med din e-handel, denna stund är den bästa. Här får du tips på hur du kommer igång. 

 

women in a shop

Private Banking

Vi utvecklar förmögenheter och en hel del annat såsom:

  • Relationer
  • Kontakter
  • Samhället
  • En sund ekonomi
  • Trygghet m.m

Kontakta oss

Vi hjälper dig till en sund och hållbar ekonomi!

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och våra korta beslutsvägar gör att du kan få all den hjälp som du behöver, när du behöver den.

Bra telefonnummer för dig som är företagare:

  • Kundcenter företag 0771- 33 44 33
  • Bankgirot 08-725 60 80
  • EnterCard (Betalkort Företag) 08-737 12 00
  • Support filöverföring 08-585 929 30

Tillsammans är vi starka!

11 Hektar- När vi samarbetar blir vi någonting större!

Det finns många företagare här i bygden och när vi samarbetar blir vi någonting större, berättar Jennie Elofsson och Marcus Wiberg som tillsammans med Hampus Frodell driver 11 Hektar i Ljung. När vi skickar kunder till någon annan blir dom glada och skickar tillbaka till oss. Då skapas en härlig energi!

Något vi brinner lite extra för är att föra skolever närmare yrkeslivet

Alla ska känna sig som del i gänget och vi vill ta vara på bra idéer från medarbetarna, berättar Teo Lillevars och Linus Johansson på Prefabtrappan i Herrljunga. För oss är arbetsmiljön viktig och därför har vi möte varje morgon med personalen för att prata säkerhet. 

Man måste vilja och tro på sig själv

Man måste vilja och tro på sig själv, berättar Alfred Linusson som driver sitt eget företag A Linussons Entreprenad, i Siene utanför Vårgårda. Räkna noga på dina investeringar, ha ordning och reda på verksamheten. Men framför allt, se till att göra det du tycker är kul. 

Vi kör fjärrtransporter och har totalt 46 fordon

Vi märker hur vår nya el-lastbil väcker nyfikenhet, berättar Göran och Mats Sanfridsson som tillsammans med Torbjörn Sanfridsson driver Sanfridssons Åkeri i Ljung. Vi vill göra något bra för miljön och det verkar som många kunder vill att vi kör deras transporter med el.

kvinna i ett slott

Tack alla företagare

Här kan du läsa fler intervjuer med några häftiga företagare i vårt område. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa!

Många företagare letar efter