Hoppa till textinnehållet

Tack alla företagare!

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa!

Skog Å Kust- Lerum är det perfekta skyltfönstret

Att vara företagarfamilj ger oss så mycket, berättar Johan Pettersson och Jonna Svensson som tillsammans driver Skog Å Kust. Lusten att vara entreprenör är bland det bästa vi kan ge våra barn eftersom det nog blir vanligare att man jobbar så i framtiden.

 

UF-företaget Delight

Posta inte detta innan 23:e november är ni snälla ber Erik, Joel, Tiva, Nellie, Sebastian och Oliver som driver UF-företaget Delight. Just nu är det slut på lagret men då kommer webbshopen vara välfylld igen. Välkomna in för att köpa, fortsätter de.

 

 

 

 

 

 

Stay Fit

Vi har skapat ett så bra namn som är enkelt att förstå! Stay Fit handlar om att träna hemma och fortsätta hålla sig i form. Nu gäller det bara att få igång försäljningen! Vi träffar Linnea, Christoffer och Oskar, som tillsammans med Erik driver sitt UF-företag, för en pratstund i Nolhagaparken.

 

 

 

 

 

Elenergi Väst

Jag älskar det här med solenergi, utbrister Niklas Tennby från Elenergi Väst när vi träffar honom och delägaren Stefan Andersson. Det är något visst med att kunna producera egen el och bli mer eller mindre självförsörjd. Det är viktigt för ekonomin och för att bygga ett hållbart samhälle.