Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Det här ingår i Företagspaket Plus för föreningar

Mer information

Vi är riktiga vinnarskallar och vill nu ha fler tjejer hit till oss

Vi var på föreningsträff på banken där Lotta Schelin medverkade och erbjudandet om Herbox presenterades. Eftersom alla ska känna sig välkomna hit känns det helt rätt att erbjuda gratis mensskydd, med stöd av Sparbanken Alingsås. 

Bli föreningskund

Vill din förening bli kund hos oss?

 

 

Ändra uppgifter om förening

När ni gör ändringar i föreningen som påverkar föreningens relation till banken behöver du meddela oss.

Bostadsrättsföreningar

Vi kan erbjuda lån och tjänster för bostadsrättsföreningens hela ekonomi.

Barn som spelar fotboll

Sparbankskilowatten

Vi vill öka möjligheterna till grön omställning för föreningar. Därför lanserar vi nu bidraget Sparbankskilowatten som kan sökas för att investera i olika energieffektiviserande åtgärder.

Exempel på föreningar som vi stöttar

Det är en riktig familjesport och ofta tycker föräldrarna det är så roligt att de själva börjar orientera

Vi gör allt för att stötta våra duktiga ungdomsledare, berättar Göran Frisk som är ordförande i OK Kullingshof. Tillsammans med alla andra ideella krafter är dom livsnerven i föreningen och deras arbete skapar ett stort värde. Ett värde man inte kan köpa för pengar.

Friidrott är en familjesport och vi har aktiva medlemmar från 7 till 70 år

Vi jobbar med våra grundvärderingar för att kunna vara en väldigt bra förening, berättar Hans, Anders och Linus Pihl i Lerum Friidrott. Friidrott är en sport för alla och något vi tittar extra på är paraidrotten, som vi gör vårt bästa för att få in i verksamheten.  Friidrott är en familjesport och vi har aktiva medlemmar från 7 till 70 år

Elsa och Elliot är Unga tränare i Lerum Friidrott

Vi är övertygade om alla ungdomsledare är viktiga krafter och förebilder som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar i vårt verksamhetsområde.

Pingis är en sport för alla

Du kommer snabbt in i spelet och dom duktiga kan göra det lätt för de lite sämre, berättar Viggo Merler som är spelare, ungdomsansvarig och tränare i Alingsås Pingis. Vill man träna ser man till att få bollen tillbaka och då är det bara att lägga returerna på samma ställe hela tiden.

two man in a arena

Vi vill att Novahallen ska blir ett nav för alla

Novahallen värms upp med bergvärme och solceller, berättar Peter Axelsson och Fredrik Aspgren i Floda Innebandyklubb. Vi samarbetar med en lokal solcellsleverantör där föräldrarna kan köpa rabatterade solceller. Samtidigt får föreningen kick-back på försäljningen.

 

Alla ska få chansen att göra sitt bästa

Det är kul att få vara med i något stort, berättar My Andreasson och Nadja Danish när vi ses på Tånga Hed en fredag i augusti. Det är som en extra familj där man får stöd av kompisarna. En skön fristad om det är mycket i skolan eller om man har andra problem.