Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Jobba hos oss

Att jobba hos oss är mer än att hantera pengar. På Sparbanken Alingsås vill vi att kunderna ska känna vårt engagemang och vi hittar enkla lösningar på både kundernas och kollegornas frågor. Våra kunder ska ha tillgång till en förstklassig service och rådgivning av högsta kvalitet. Varje kund är unik och det är vår uppgift att hitta lösningar som passar var och en.

Intresseanmälan

Är du nyfiken på att arbeta hos oss? Du är alltid välkommen att lämna in en intresseanmälan.

Sparbanken Alingsås-mer än bara pengar!

Egenskaper vi uppskattar

Vi jobbar under en stark förändring i vår vardag och de som jobbar hos oss är öppna inför nya idéer, förändringsbenägna och jobbar aktivt för att hjälpa kunderna och kollegorna att följa med i utvecklingen.

 

Som medarbetare i Sparbanken Alingsås är det din drivkraft och ditt engagemang som avgör hur du utvecklas och går vidare inom företaget. Har du det som krävs ger vi förutsättningarna för att du ska få den karriär du vill ha. Våra medarbetare vill göra skillnad här, skapa en sund och hållbar ekonomi och göra livet lite lättare för våra kunder. Genom vår stiftelse har vi möjlighet att stötta mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamhet, kultur, forskning med mera.

 

Vilka vi är

Vår bank verkar främst lokalt. En målsättning är att stärka och behålla kunskapen hos våra kunder om sin ekonomi och stötta utvecklingen i bygden. Våra anställda har gärna ett samhällsengagemang vilket gör att de trivs hos oss. Vi vill finnas nära våra kunder och har fem bankkontor i verksamhetsområdet som omfattar Alingsås-, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommuner.

 

Vi värnar om miljön

Sparbanken Alingsås är en lokal bank och vi har en lång tradition av en stark närvaro och ett djupt samhällsengagemang. För oss är det viktigt att vårt område utvecklas långsiktigt och vi vill bidra till en samhällsutveckling som hushåller med våra gemensamma resurser, så att vårt närområde även i framtiden är en attraktiv plats för kommande generationer att bo och leva i. Ett långsiktigt miljöarbete är bra för alla och därför är det självklart för oss att värna om vår miljö. Vi är därför miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 2009.

 

Nöjda medarbetare

Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. Eftersom Sparbanken Alingsås satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.

 

Antal anställda 

Ca 120 personer. Verksamheten bedrivs på fem kontor i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga och Lerums kommun.

 

Yrken

Till exempel digital guide, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare, aktiemäklare m fl.

Kontakta oss

Ulf Olofsson

Personalchef

0322- 78 651