Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Vi är öppna, enkla och engagerade och söker alltid medarbetare som brinner för sparbanksidén.

 

Hos oss blir du del av en spännande resa för att skapa den bästa kundupplevelsen. Tillsammans är vi starka och får samhället att växa och må bra. 

En kvinna som visar två barn ett foto på fotbollsskor

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan. 

Vi arbetar för att skapa ett hållbart samhälle!

Vi är den ledande banken inom vårt verksamhetsområde vilket innebär ett stort ansvar. Det gör att vi både bidrar till och påverkas av det som händer i samhället. 

 

Sparbanksidén handlar om att vi är lokala, att vi hjälper människor och företag till en sund och hållbar ekonomi och att vinsten går tillbaka till samhället.

 

Sund och hållbar ekonomi får människor och samhällen att utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidstro och en hållbar utveckling som gynnar alla. Det kan handla om att ge en ung person stöd och råd för att komma in på bostadsmarknaden. Att stötta en företagare som kan växa och skapa nya jobb. Eller att bidra till ett starkt föreningsliv, som bygger sammanhållning och trygga individer.

 

Vår vision är att vi är den bästa banken. Vi har mycket nöjda medarbetare, mycket nöjda och lojala kunder som har förtroende för oss och därigenom driver vi en lönsam och hållbar bank.

På Sparbanken Alingsås är medarbetarna vår största tillgång. Vi har en kultur som bygger på öppenhet, enkelhet och engagemang. Vi stöttar kontinuerlig utveckling. Du som arbetar hos oss leder din egen utveckling och hittar utmaningar som inspirerar dig.

 

Vi vill att du ska må bra och erbjuder en hållbar arbetsmiljö. Som anställd ingår du i ett rörligt ersättningsprogram och erbjuds tjänstepension, friskvårdstimme och andra förmåner.

 

Hos oss blir du del av en spännande resa för att skapa den bästa kundupplevelsen. 

Hur är det att jobba hos oss?

Gabriel brinner för att hjälpa kunden

"Jag tycker att det långsiktiga arbetet och planen vi gör tillsammans med kunderna är det absolut roligaste. Att följa upp den och justera allt efter som det inträffar eller dyker upp saker."

 

Gabriel Jamot, Premiumrådgivare Alingsås

Gabriel Jamot