Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

Vi är öppna, enkla och engagerade och söker alltid medarbetare som tycker om att arbeta med människor. På Sparbanken Alingsås har du som anställd goda möjligheter att utvecklas. 

Lediga jobb

2 Kundrågivare (vikariat) till Lerum

 

Kundrådgivare Vårgårda och Herrljunga

 

Vi söker sommarjobbare

 

 

 

 

Sparbanken Alingsås- mer än bara pengar!

Vilka vi är

Sparbanken Alingsås är en lokal bank med kontor i Alingsås, Lerum, Vårgårda, Herrljunga och Sollebrunn. Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när banken grundades 1833. Sparbanksidén handlar om vår lokala förankring och vår vilja att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. Den handlar också om att en del av vår vinst ska gå tillbaka till samhället. Vi har ca 125 anställda på våra fem kontor och alla medarbetare skapar och vårdar långsiktiga relationer med våra kunder.

 

Vi söker dig som älskar människor och som har ett stort samhällsengagemang

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och våra korta beslutsvägar gör att våra kunder kan få all den hjälp de behöver, när de behöver den. Vi är öppna, enkla och engagerade och söker alltid medarbetare som tycker om att arbeta med människor. På Sparbanken Alingsås har du som anställd goda möjligheter att utvecklas. Hos oss arbetar personer med olika bakgrund, erfarenhet och i alla åldrar som gärna har ett stort samhällsengagemang.

 

Egenskaper vi uppskattar

Vi jobbar under en stark förändring i vår vardag och de som jobbar hos oss är öppna inför nya idéer, förändringsbenägna och jobbar aktivt för att hjälpa kunderna och kollegorna att följa med i utvecklingen.

 

Som medarbetare i Sparbanken Alingsås är det din drivkraft och ditt engagemang som avgör hur du utvecklas och går vidare inom företaget. Har du det som krävs ger vi förutsättningarna för att du ska få den karriär du vill ha. Våra medarbetare vill göra skillnad här, skapa en sund och hållbar ekonomi och göra livet lite lättare för våra kunder. Genom vår stiftelse har vi möjlighet att stötta mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamhet, kultur, forskning med mera.

 

Nöjda medarbetare

Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Du ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter.

 

Eftersom Sparbanken Alingsås är lokalt förankrade är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.