Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Vårt kontor i Sollebrunn är öppet varje måndag, torsdag och fredag och då finns jag där för att hjälpa våra kunder, berättar Ellen Österlund som jobbar som privatrådgivare. Det är viktigt att finnas på plats och det märks hur uppskattat det är att vi håller vårt lokala bankkontor öppet.  

Berätta om en dag då ditt jobb på banken kändes viktigt
Jag träffade en ung 20-årig tjej som kom in för att börja pensionsspara. Vi tittade på vad det skulle innebära om hon sparade vissa belopp och vilken effekt månadssparandet skulle ge. Jag uppmuntrade henne och berättade hur bra det var att börja spara så tidigt. Det var härligt att se hur glad hon blev och den dagen kände jag verkligen att jag gjort något viktigt på jobbet. 

Vem är du?
Jag bor i Alingsås och har jobbat på banken ända sedan mitt sommarjobb för fyra år sen. Nu jobbar jag med helheten och hjälper kunden med alla delar i ekonomin: som pension, bolån, försäkring och sparande. Jag och min sambo har börjat springa tillsammans och favoriten är nog rundan runt Gerdsken. Det jag gillar med löpningen är att det är så enkelt att komma ut. Bara att ta på sig skorna och börja springa.  

Tusen tack Ellen!

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi