Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås
Tre tjejer i en soffa

Hittills har vi sålt 250 av 300 tryckta böcker, berättar Amanda, Jennifer, Nazife som tillsammans med Emilia driver UF-företaget Caféboken. Det är ett väldigt fint resultat och ger ett kvitto på hur uppskattad vår bok är.

Grattis till andrapriset i ”årets vara”, Region Älvsborg
Tack, det var väldigt roligt och det känns som att vi verkligen uppnått något med UF-året. 40 företag var med och tävlade och av dom gick 10 vidare för att pitcha för juryn, vilket var både nervöst och roligt.

Vad är det viktigaste ni lärt er?
Hur mycket tid det tar att skriva en bok och hur viktigt det är att planera. I början var vi heta på gröten och alla sprang på allt. Haha, vi var verkligen inte särskilt effektiva. Samarbetet med alla caféer har varit väldigt positivt och de flesta hoppade på direkt.

Var kan man köpa boken?
I boken samlar vi recept, bilder och historier från caféerna runt om Alingsås. Du kan köpa den på flera caféer, Akademibokhandeln och snart Balders Hage. Kolla i våra sociala kanaler om du vill köpa. Men du får snabba dig innan boken tar slut! Den finns även på biblioteket i Alingsås. Det känns väldigt roligt för där kommer den leva vidare.       

Tack Caféboken UF. Vi gillar hur ni går in för att lära er mer om företagande och att ni sprider Alingsås cafétradition vidare. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.