Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

I mitt jobb behöver jag följa med i världshändelserna, berättar Julius Svanvik som jobbar som premiumrådgivare på kontoret i Alingsås. Intresset är nog rätt nördigt. Det sista jag gör innan jag lägger mig är att uppdatera mig om börserna i USA och direkt på morgonen kollar jag läget i Asien. Mina kunder känner att jag har koll och det är nog därför dom kommer till mig för att prata placering eller pension. 

Berätta om när ditt jobb känns viktigt
Det som ger mig mest i min yrkesroll är att hjälpa någon förändra sin situation. När jag kan påverka eller upplysa kring ekonomin på ett sånt sätt att kunden kan förverkliga sina drömmar och känna trygghet i att det kommer gå bra. Då känner jag att jag har kunnat påverka en hel familjs livskvalitet. Den glädjen blåser inte bort i första taget och den fina känslan bär jag med mig lång tid framöver.

Vem är du?
På helgen åker vi gärna ut till vårt sommarställe och gör helt andra saker. Jag är naturmänniska från modersmjölken och nu försöker vi föra över det intresset på våra tre barn. Det är häftigt att känna hur man är del i något större och det riktigt fina sitter i detaljerna. Ja, som i en …blåsippa.

Tack Julius!

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.