Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Den här bågen ska jag ha med mig på hemmet, skrattar Li Antonsson som är privatrådgivare på vårt nyrenoverade kontor i Herrljunga. Min Kawasaki ZRX1200S är en stor maskin med gött vrid. Balansen stämmer med min kropp och jag känner en trygghet i hojen.

Berätta om en dag när ditt jobb på banken känns viktigt.
Det var när en kvinna kom in för att boka tid för hennes dotter med sambo. Dom skulle köpa sitt första hus och mamman var själv så nöjd med hur jag hjälpte henne och hennes man med deras bolån. Det känns som ett fint förtroende eftersom en mammas omsorg om sitt barn är det största som finns. Jag tror kunderna gillar att jag pratar om helheten kring ekonomin. Du lånar inte bara pengar, du köper ett hus. Eller hur?  

Vem är du?
Jag och min man bor i Vara och jag gillar farten i bilar och motorcyklar. Jag har kört sedan jag var 16 år och vår son tävlade i motocross. Så motorcyklar har alltid varit en stor del i familjens liv. När min gubbe tycker jag är grinig brukar han säga åt mig att åka ut och rasta mig själv en stund. När jag varit ute och kört kommer jag hem med en härligt sprittande känsla av att ha sockerdricka i blodet och då blir ju allt bra.

Tusen tack Li!

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.