Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Mitt jobb bygger på relationer och att jobba med människor är det roligaste, berättar Annie Majlöf på Fastighetsbyrån. Jag gillar att hjälpa andra och drivs av att göra mina kunder nöjda. Det gör mig taggad att fortsätta göra jobbet ännu bättre. Man kan säga att jag blir nöjd, men inte mätt.

Vem är du?
Jag är uppvuxen i Vårgårda och bor med sambon i Alingsås. Jag älskar fotboll och spelar i Hemsjö IF men på grund av en korsbandsskada är det rehabläge just nu. Efter att jag pluggat till mäklare i Halmstad var tanken att börja mäkla i Göteborg och Mölndal. Men som tur var ringde Viktoria och frågade om jag ville börja här.

Beskriv fastighetsmarknaden i Vårgårda.
Arbetsmarknaden är bra och man trivs på orten. Utbudet av fastigheter har ökat och nu när räntan inte höjs är botten kanske nådd. Det kan lugna många och marknaden kan ta fart igen. Vi har precis haft en stor nyproduktion i Vårgårda. Andra etappen i BRF Bjelkes har tillträtt och det finns några ettor kvar till salu.

Hur ska man tänka när man ska köpa eller sälja sin bostad?
Var förberedd. Särskilt när du behöver sälja för att kunna köpa. Starta processen i tid och ta hjälp av vår tjänst På Gång för att bedöma intresset för din bostad. Det är ett smidigt sätt att skapa trygghet och du är varmt välkommen att slå en signal om du vill veta mer.

Tusen tack Annie! Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.