Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja göra något annat, berättar Elenor Fehrm på Fastighetsbyrån i Lerum. Att jobba som mäklare handlar inte bara om att vara säljare. Jag får hjälpa människor i många olika situationer och man kan nog säga att yrket är en livsstil.

Vem är du?
Jag började på Fastighetsbyrån den 1 augusti och innan det jobbade jag sju år som mäklare här i Lerum. Jag bor i Lerum med min familj och vi stormtrivs. När jag inte jobbar gillar jag att hänga i stallet med mina döttrar eller att resa. Oftast går resan till fantastiska Italien.

Beskriv fastighetsmarknaden här.
Det har varit tufft men nu ser vi en ljusning. Fler kommer på visningar, fler lägger bud och det är ett annat tempo än före sommaren. Jag tror både köpare och säljare landat i den nya räntebilden och marknaden känns mer stabil. Många drar sig hit från Göteborg. Det är enkelt att pendla till stan. Och här finns fina sjöar, bra skolor och ett rikt föreningsliv för barn och unga.

Hur ska man tänka när man ska sälja sin bostad?

Förbered dig i god tid så slipper du hamna i en stressig situation. Ligg steget före. Ta kontakt med oss tidigt för att få tips och råd inför din försäljning. Vi kan ge dig värdefulla idéer som gör att du kan presentera ditt hus på bästa sätt.

Tusen tack Elenor! Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.