Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Det är en härlig boost att få vara med när andra människor växer och uppnår sina drömmar, berättar Djordje Kostic som är kundrådgivare på vårt kontor i Lerum. Jag inspireras av personer som vill utvecklas och göra saker. Det är så häftigt att få vara med på den resan.

Berätta om hur ditt jobb kan kännas viktigt
För mig är alla kundmöten lika viktiga. Oavsett vilken situation kunden befinner sig så ska de alltid få en bra upplevelse av vårt möte. Ibland kanske jag behöver anpassa lösningen efter kundens förutsättningar. I stället för att säga nej försöker jag alltid komma med ett alternativt förslag till hur vi kan göra. Om jag kan styra om till något som är realistiskt och genomförbart så kan kundens drömmar ändå bli uppfyllda.  

Vem är du?
Jag bor med min fru och tre små barn i Partille. Efter många år på andra banker och försäkringsbolag började jag här i oktober förra året. Hela min uppväxt har handlat om idrott, lagspel och tävling. Jag började spela basket som åttaåring och håller fortfarande på. Det finns många paralleller mellan idrotten och arbetslivet. Ledarskapet ligger mig varmt om hjärtat och det handlar om att hjälpa andra nå sina mål. Man övar tillsammans och i teamet jobbar man tillsammans för att nå sina mål.

Tusen tack Djordje!

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.