Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Området är verkligen underbart, berättar Charlotta och Åke Blomdahl som flyttade in i BRF Harabergets Backar i Herrljunga i somras. Det är väldigt lugnt här och det finns många fina stigar mot skogen och Haraberget. Och så tar det bara tio minuter in till caféet. Det är klockrent.

Varför flyttade ni hit?
När barnen flyttade ut kändes det onödigt att sköta om ett stort hus. Vi flyttade först till en lägenhet i centrum men där var det aldrig riktigt tyst. Så vi började fundera på om vi kunde hitta något annat. Vi gillar att vara ute i skogen och när det här projektet kom ut kändes det rätt direkt.

Berätta om er nya bostad
Vi bor i en trea på 84 kvadrat och behöver inte mer. Barnen har sina egna hus och när vi ses här hemma får alla plats vid matbordet. Vi var bland de första som tingade lägenhet och sedan har vi hängt med hela vägen. Hanna på Fastighetsbyrån skötte allt jättebra och vi fick all information vi behövde. Att Sparbanken Alingsås har en lokal närvaro känns viktigt och vi tänkte aldrig på att använda någon annan bank när vi köpte vår nya bostad. Samarbetet mellan mäklaren och banken funkade väldigt bra och när vi fick tillträde var allt på plats. 

 

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.