Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Hej Carl! Välkommen som sommarjobbare hos oss.

Vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Herrljunga och läste ekonomi på Alströmergymnasiet i Alingsås. Efter lumpen bodde jag två år i USA för att plugga och spela soccer. Fotbollen i USA är väldigt annorlunda och eftersom det kommer spelare från hela världen är nivån både hög och teknisk. Till hösten har jag sökt till fastighetsekonom-programmet i Karlstad och till dess ska jag jobba här.

Varför sökte du dig till Sparbanken Alingsås?

Jag har alltid känt mig intresserad av arbetet och mamma, som jobbat på bank i sin ungdom, har alltid pratat positivt om yrket. Så jag kände att jag ville testa jobbet och jag ser fram mot att få hålla till i personlig service på kontoret i Alingsås.

Vad ser du mest fram mot med sommarjobbet?

Jag har bara jobbat i fyra dagar men det känns redan jättebra att kunna hjälpa våra kunder. Många är så tacksamma och lätta att ha att göra med. Det är den bästa känslan tycker jag och jag gillar att känna att jag gjort något bra för en annan människa. Så nu ser jag fram mot att träffa alla som kommer in för att få hjälp. Det ska bli riktigt roligt.

I sommar kan jag tipsa om skogarna runt Herrljunga. Men när det kommer till bra svamp- och bärställen måste jag nog vara lite hemlig. Du vet, kantareller och sånt, det skojar man inte bort.

Tusen tack Carl. Varmt välkommen!