Det känns bra att hjälpa entreprenörer förverkliga sina drömmar, berättar Victor Grimby som jobbar som kundansvarig företag på kontoret i Alingsås. Det är det sparbanksidén handlar om. Ju bättre det går för våra kunder och oss, desto mer kan vi ge tillbaka till samhället.

Berätta om en dag då ditt jobb på banken kändes viktigt
Det kom in en kund till kontoret i Vårgårda som tidigare hade sin egen verksamhet. Nu ville personen ändra i affärsidén och bakomliggande krav gjorde att det var viktigt att få allt på rätt plats. Vi lyckades hjälpa till med omläggning av bolaget och med finansieringen. Det kändes väldigt bra och så vitt jag vet går det fortsatt bra för företaget.

Vem är du?
Vi bor i Ingared sedan februari och trivs väldigt bra. Där kan man socialisera med grannarna och har nära till sjön. Jag har ett lite speciellt intresse som jag nu lyckats fullborda. Jag är färdigutbildad pilot och har min privatpilotlicens på plats. Min morfar var stridspilot och flygledare, morbror har flugit och mamma jobbade som kabinpersonal. Så det är inte konstigt att flygplan alltid varit min grej, ända sen jag var liten.

Tusen tack Victor!