Vem är du?

Det är fullt fokus på trädgårdsodling och dotterns fotbollsförening, där jag sitter i styrelsen. Jag är skolad i entreprenörsvärlden och har jobbat hela mitt liv i små och medelstora företag. Där lärde jag mig hur alla beslut påverkar i det dagliga. Hur viktigt det är att kunna ta snabba beslut och att ha med alla på resan.

Vad gör du på jobbet?

Jag jobbar med vårt eget hållbarhetsarbete och hur vi kan hjälpa privatpersoner och företag i sin omställningsresa. Det gäller att hitta sätt för oss att stötta kunderna och via finansiering skapa möjligheter för kunderna ställa om på ett hållbart sätt.

Har du några tips till vara företagskunder?

Förstå var du har dina risker och möjligheter. Om ditt företag köper in eller importerar varor behöver du säkerställa att alla följer dina normer, värderingar och riktlinjer. Fundera på hur du kan mäta det du faktiskt gör. I mätningen bygger du upp kunskap som du kan använda som beslutsunderlag, för att göra skillnad.  

Tack Maria!

---

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.