Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Vi finns här hela sommaren!

Hoppas att du får en skön sommar. Det finns massor av härliga platser att uppleva här där vi bor. Varför inte ta en tur till  mysiga Stampens Kvarn?

Vi och våra fantastiska sommarjobbare finns på plats hela sommaren för att hjälpa dig med din ekonomi.

Vi är en egen, lokal bank som hjälper dig som bor här till en sund och hållbar ekonomi. Dessutom går vinsten tillbaka till samhället. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra!

Staffan Svantesson
VD 

Sommarbildstävling

Det finns massor av härliga smultronställen i vårt närområde. Nu vill vi lyfta alla de fina ställen som finns och att fler ska upptäcka våra lokala pärlor.

Ta en bild på ditt smultronställe och skriv en rad om vad som är så fantastiskt.

Vi väljer ut 10 st vinnare som får ett presentkort i handeln (värde 500kr/st).

Tävlingsregler

Maila foto och text till: marknad@sparbankenalingsas.se eller tagga

#sparbankenalingsas #mittsmultronstalle på facebook eller instagram.

Tänk på att din profil måste vara öppen under tävlingsperioden. Tävlingen pågår 24 juni-9 augusti. Vinnarna meddelas måndagen den 12 augusti.

Platsen ska ligga i Alingsås, Lerum, Vårgårda eller Herrljunga.

Man holding fishing rod by the lake

Lär känna våra sommarjobbare

Välkommen tillbaka Sara!

Det bästa med att sommarjobba här är först och främst att jag tycker det är väldigt roligt och lärorikt. Arbetsuppgifterna blir på ett sätt varierande när alla kunde som kommer in behöver hjälp med olika saker. Det känns som jag lär mig något nytt varje dag jag jobbar, och det är alltid lika kul att se en kund gå ifrån sitt besök nöjd och glad!

Välkommen till oss Carl!

Jag är född och uppvuxen i Herrljunga och läste ekonomi på Alströmergymnasiet i Alingsås. Efter lumpen bodde jag två år i USA för att plugga och spela soccer. Fotbollen i USA är väldigt annorlunda och eftersom det kommer spelare från hela världen är nivån både hög och teknisk.

Ellen kommer att hjälpa oss på Herrljungakontoret

Jag ser fram mot att få lära mig massor och att träffa alla kunder. Det är spännande när någon kommer in eftersom alla ärenden är så olika. Jag gillar utmaningen i det och att kunna hjälpa andra människor.

Jag gillar att göra människor nöjda

Jag tänkte mig att det här en arbetsplats där man kan ha så många olika roller. När jag praktiserade här i 6 veckor insåg jag verkligen hur många spännande arbetsuppgifter det finns här, både direkt med kund och bakom kulisserna.

Att jag trivdes så bra förra sommaren gjorde det enkelt att vilja komma tillbaka

Sparbanken Alingsås har alltid funnits med när jag spelat fotboll. Att så mycket av vinsten går tillbaka till föreningslivet är någonting jag gillar och jag vet hur mycket det betyder för föreningarna. 

Gustav är tillbaka på kontoret i Lerum

Det bästa med att sommarjobba på Sparbanken är alla trevliga människor och gemenskapen som finns båda på kontoret i Lerum där jag jobbar men även mellan de olika kontoren

Leona tipsar om att sätta upp en tydlig budget

Mitt bästa spartips är att skapa och sätta upp en tydlig budget så att man har bra koll på sina inkomster och utgifter

Kille på kontoret

Viktor ger sina spartips

Handla second hand! Finns flera ställen i Alingsås med omnejd där man kan göra otroliga fynd för en bråkdel av nypris. 

Miljöbild friluftsområde

Sommarlov på liten budget

Sommarlov är på ingång och med den även förväntningar på upplevelser och aktiviteter. Vi tipsar om vad du kan hitta på med ditt barn som inte behöver kosta skjortan.