Hoppa till textinnehållet

Digital Ekonomi

Samhället blir mer och mer digitalt och utvecklingen öppnar upp för nya möjligheter. Samtidigt kan det kännas svårt att hänga med eller ta sig tid att lära och komma igång. Få hjälp på vägen genom att anmäla dig till någon av våra träffar.

Digital förmiddag - inställt tillsvidare!

Välkommen att vara med på en kostnadsfri föreläsning hos oss på Sparbanken Alingsås. Föreläsningarna hålls regelbundet med samma program. Vi går på ett enkelt sätt igenom våra digitala tjänster, hur man undviker bedrägerier och avslutar självklart med fika.

Med anledning av Coronaviruset.

Med hänsyn till varandra, framförallt våra äldre och andra riskgrupper, följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att vara extra noggranna med hygienen och att minska på sociala kontakter som inte är absolut nödvändiga.

 

Som ni vet brukar vi ordna många kundträffar och evenemang, de kommer vi tillsvidare att skjuta på framtiden. Vi håller bankkontoren i Alingsås, Sollebrunn, Herrljunga, Lerum och Vårgårda öppna enligt ordinarie tider, och alla som är friska och inte besökt något riskområde är välkomna in på kontoren som vanligt!

 

Du vet väl om att du kan göra många av dina bankärenden via appen och telefon?

Föreläsning om digitala tjänster

Vi erbjuder kostnadsfria föreläsningar för seniornätverk. Målet är att skapa nyfikenhet och trygghet kring digitalt användande. Exempel på vad vi går igenom:

  • Hur du skaffar och använder BankID
  • Så kan Swish förenkla vardagen
  • Hur du skyddar dig mot bedrägerier 


Föreläsningen riktar sig till alla! Du behöver inte vara kund i Sparbanken Alingsås. Kontakta oss för att boka föreläsning eller få mer information.