Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Vi är ett komplett återvinningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag i alla branscher, berättar Joel Johannesson, Mathias Winberg och Max Sanneklint som är delägare på WS Skroten i Vårgårda. Vi kombinerar ett gediget säljarbete med mycket hög service. Det gör att vi har en stark tillväxt och minimala kundtapp. 

Hur går det?
Vi har gått från 8 till 100 miljoner i omsättning på 7 år. Det i kombination med mästergasellen skvallrar om hur bra det går. Vi sysselsätter 22 personer i dagsläget, med kvinnor och män från 7 olika nationaliteter. Vi skapar inte bara arbetstillfällen för lokalbefolkningen utan även för svåranställda, som via praktik hos oss numera är fast anställda. Det är bra för oss, bra för Vårgårda och bra för Sverige.

Hur tänker ni kring företagandet?
Det är egentligen rätt enkelt. Pengarna kommer från kunderna och håller man dom nöjda och gör det lilla extra så lämnar dom inte. Att inte fokusera på lönsamhet kund för kund, utan i stället se massan av affärer gör det väldigt enkelt att hitta synergier man aldrig upptäckt om man prompt skulle tjäna pengar på varje kund.

Tack WS Skroten för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni bygger ert företag så långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.