Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Två men i en verkstad

Vi har alltid jobbat långsiktigt och lägger ned stora kostnader på projekt som kanske inte betalar sig på många år, berättar Anton och Anders Lundell på Herrljunga Terrazzo. Projekteringstiden i vår bransch är väldigt lång och då är det viktigt att vara med från start.

Vad gör ni i företaget?
Vi jobbar med platsgjuten och prefabricerad terrazzo, som till största delen består av krossad sten. Huvuddelen av kunderna finns i Skandinavien men vi jobbar även internationellt. När det gäller platsgjuten terrazzo är det vanligt att beställaren bestämmer utseendet själva, både stenblandningen och färgen på bindemedlet. Det läggs som en tunn massa som slipas och poleras till en fin blank yta. Ett projekt vi är extra stolta över är ett 6 000 kvadratmeter vackert konstgolv som just nu installeras i Slussens nya bussterminal i Stockholm.

Berätta om er nya hållbara satsning
Vi kallar det Cirkulär Terrazzo där vi tar vara på rivningsmaterial från byggplatsen. Det kan handla om takpannor, glas eller gamla toaletter. Det blir riktigt snyggt och eftersom vi har investerat i ett mobilt krossverk behöver vi inte transportera materialet till och från byggarbetsplatsen. Vi märker ett stort intresse från marknaden och att vi kan bidra till ett lågt miljöavtryck under byggprocessen gör satsningen väldigt intressant.

Tack Herrljunga Terrazzo för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni bygger ert företag så långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.