Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Alla ska känna sig som del i gänget och vi vill ta vara på bra idéer från medarbetarna, berättar Teo Lillevars och Linus Johansson på Prefabtrappan i Herrljunga. För oss är arbetsmiljön viktig och därför har vi möte varje morgon med personalen för att prata säkerhet.

Berätta om ert företag
Vi tillverkar prefabricerade trappor och plan i olika ytskikt. Det handlar oftast om specialbyggen där vi konstruerar utifrån kundens specifikation. Vi är 20 anställda och våra trappor installeras i Sverige och Norge.  

Hur går det för er?
Det går bra och vi har blivit utsedda till Gasellföretag för långsiktigt sund tillväxt. Och så har vi precis blivit Årets Företagare i Herrljunga. Det känns jättefint och vi hoppas medarbetarna känner sig glada och stolta. En del i den nomineringen handlade om vår personalpolitik.

Hur tänker ni kring det?
Det är viktigt att alla känner sig som en del i företaget. Vi jobbar med vinstdelning för medarbetarna och engagerar oss lokalt, bland annat i skolan. Något vi brinner lite extra för är att föra skolever närmare yrkeslivet. Kunskapskällan gör ett fint jobb och vi hoppas kunna starta ett gymnasieprogram anpassat för vår bransch som är stor här i Herrljunga.

Tack Prefabtrappan för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni bygger ert företag så långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.