Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Vi vill bevara Alingsås identitet och behålla mångfalden i stan, berättar Tomas och Åsa Eklöf som driver företaget Plusbo. Det finns mycket historia i byggnaderna och man kan säga att vi har fastigheterna till låns, för att sen passa dom vidare till nästa generation. 

Berätta om er verksamhet
Vi får fin återkoppling och det känns häftigt att få både arkitekturpris och kulturpris. Vi samarbetar med fantastiska lokala hantverkare. Efter att ha jobbat ihop i så många år blir vi nästan som en liten familj. Ingen gör något halvdant eftersom man inte vill att nästa person i kedjan ska få bekymmer.

Varför är det viktigt att bevara de gamla byggnaderna?
Alla våra fastigheter ligger i centrala Alingsås. Vi brinner för de här gamla fina husen och vill bevara dom så att de kan stå kvar i lika många år till. Som när vi renoverade tidningshuset. Bäst-före-datum var passerat och nu är huset redo för 80 till 100 år till.

Hur går det med bygget av BRF Tygvävaren 3?
Vi har precis släppt 10 lägenheter till försäljning och fem är redan sålda på förhand. Köparna har åkt förbi eller bara kommit in, precis som vi vill att det ska vara. Vi har lagt ned vår själ i husen och vill att man ska känna att här vill jag bo!

Tack Plusbo för ert viktiga arbete. Vi gillar hur varsamt ni tar hand om vår vackra stad. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.