Vad letar du efter?
Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app, BankID
Er verksamhet

Jag har lärt mig att driva företag är som att segla, resonerar Anders Zandén på Incorp i Alingsås. I motorbåt handlar det om att ösa på. När du seglar måste du vara petig eftersom du får äta upp misstagen senare. Så ta ut kursen och trimma seglen när vindarna ligger rätt.

Vad gör ni?
Vi hyr ut lagerpersonal, driver kunders lager på plats och erbjuder lagerhotell. Vi hjälper också till med all administration som behövs kring kundernas lager. Företaget startade 2007 och flyttade till Alingsås 2011. Det går bra för oss och nu blir vi gasellföretag för tredje året i rad.

Hur tänker du kring företagandet?
Man måste hitta balansen mellan företaget, kunder och medarbetare. Alla tre intressenter ska kunna växa tillsammans för att det ska vara hållbart. Vi arbetar mycket med våra värderingar. När vi rekryterar söker vi efter rätt inställning och hittar gärna oslipade diamanter som vi kan utveckla. Jobbet kan man alltid lära sig.

Ett fint exempel är våra nya vänner från Ukraina. Genom ett fint samarbete med AHK, Equmeniakyrkan och Arbetsförmedling ser vi till att de här fyra personerna kommer in i vår stad och får jobb. Dom är jätteduktiga, arbetsamma, positiva, pålitliga och intresserade. Precis som våra värderingar.

Tack Anders och alla på Incorp. Vi gillar att ni bygger ert företag på ett socialt hållbart sätt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.