Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Vi gör allt för att stötta våra duktiga ungdomsledare, berättar Göran Frisk som är ordförande i OK Kullingshof. Tillsammans med alla andra ideella krafter är dom livsnerven i föreningen och deras arbete skapar ett stort värde. Ett värde man inte kan köpa för pengar.

Hur går det i föreningen?
Vi är på gång och har en stor kull barn mellan 8–11 år. När våra ungdomsledare vill vidareutbilda sig så är vi med och stöttar. När dom lär sig nya saker utvecklas vi med nya tankar och idéer i verksamheten.

Vad är det fina med orientering?
Det är en riktig familjesport och ofta tycker föräldrarna det är så roligt att de själva börjar orientera. Tävlingsklasserna är mellan 10–80 år och hela familjer åker ut. Alla umgås med alla och gemenskapen är härlig. Och så är det fint att komma ut i naturen och få känna den goa känslan när man springer rätt.

Berätta om satsningen på solpaneler
Tack vare hjälpen från bland annat Sparbanksstiftelsen Alingsås har vi kunnat investera i solceller på klubbstugan. Beroende på elpris och väder kommer vi kunna spara runt 15–20 tusen per år. Med en sund ekonomi frigör vi pengar till andra satsningar och så känns det inte helt fel att kunna bidra till klimatet.

Tack OK Kullingshof för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni skapar gemenskap och bygger föreningen så långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.