Hur går det för föreningen?

Vi växer och har ungefär 430 medlemmar. Av dessa är ungefär 300 spelare. Klubben ökar på tjejsidan och förra innebandyskolan var första gången det kom fler tjejer än killar.

Berätta om er hållbarhetsarbete
Ur ett sportsligt och personligt perspektiv vill vi lämna ett avtryck hos alla men ur ett miljöperspektiv försöker vi lämna så litet avtryck som möjligt. Vi uppmuntrar samåkning och har vi långt till bortamatchen bokar vi buss. Allt material samlas in efter säsongen och delas ut igen vid uppstarten.

Vi vill att Novahallen ska blir ett nav för alla. Runt 200 aktiva och föräldrar har nyckeltagg till hallen och eftersom vi sköter om den tillsammans blir det en trygg plats för barn och unga. Alla ska med och därför har vi startat vår 1990-fond som ger spelare möjlighet att fortsätta spela, följa med på cup eller läger, även om familjen inte riktigt har förutsättningarna.

Tack Floda Innebandyklubb för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni gör Novahallen till ett nav för gemenskap i Floda. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.