Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet
Kvinna på en fotbollsplan

Efter ett uppehåll på 37 år så har damverksamheten i Annelund gjort comeback! Förra året startades damverksamheten igång och till årets säsong finns både A- och U-lag i seriespel.

– Det kommer mycket tjejer underifrån så ambitionen är att hålla igång verksamheten framöver, säger damsektionens starka namn Angelica Holmén.

1986 spelades det damfotboll i Annelunds IF för sista gången. Eller sista gången på länge rättare sagt. För inför säsongen 2023 tog Angelica Holmén klivet och vågade göra verkstad av de tankar hon haft med sig ett tag.

En skapad Messengergrupp där fler och fler bjöds in till träningarna utgjorde till slut en så pass stor spelartrupp att ett lag anmäldes till seriespel inför 2023. Det som drev Angelica var till stor del målbilden av att alla ungdomar i flicklagen skulle kunna bli kvar i Annelunds IF även som äldre tonåringar. 

Tack Angelica! Du är en viktig kraft som skapar sammanhållning här i vår gemensamma närhet och skapar möjlighet för tjejer att fortsätta idrotta. Tillsammans är vi starka och får vårt samhälle att växa och må bra!