Benjamin- ny kontorschef i Herrljunga och Vårgårda

Det här är ju som Jills veranda, säger jag när vi slår oss ned på verandan i Loo för en kaffe. Det ska jag hälsa min fru Evelina! Benjamin Bolin, ny kontorschef för våra kontor i Herrljunga och Vårgårda, spricker upp i ett stort leende. Det kommer bli populärt!  

 

Berätta om gården i Loo

Det är ingen stor gård. Vi har ett tiotal dikor och kalvar som mer är naturvårdare än något annat. Det finns en anledning till att jag har ett annat jobb, skrattar Benjamin. Jag är uppväxt på gården och alltid tänkt flytta tillbaka. En fantastisk miljö för vårt barn att växa upp i och en förmån att ha sin familj runt om sig. Benjamin pekar ut husen där nära och kära bor.

 

Berätta om planerna för kontoren i Herrljunga och Vårgårda

Vi har kontor i fyra kommuner så det är en viktig del av bankens verksamhet som finns här. Vi har ett fantastiskt arv i Sparbanksidén och ska fortsätta vara lokala och för alla. Vinsten ska återinvesteras i samhället så som det gjort sedan banken startades. Vi vill fortsätta finnas nära och stötta och utveckla våra kunder, det lokala föreningslivet och samhället i stort.

 

Vi har ett bra team med otrolig sammanhållning och kompetent personal vilket jag hoppas våra besökare märker av. Tillsammans hjälper vi våra kunder att nå sina drömmar!

 

Lycka till med nya jobbet Benjamin!