Vi söker sommarjobbare!

Ida var en av våra sommarvikarier på Vårgårdakontoret 2019. Hennes sommarjobb ledde vidare till en visstidsanställning under hösten. Idag arbetar hon som kundrådgivare på Vårgårdakontoret.

Vem är du? 

Ursprungligen kommer jag från Uppsala, men när jag började studera i Skövde så hamnade jag efter ett tag i Herrljunga. Det var även där jag bodde när jag började arbeta på Sparbanken Alingsås. Nu bor jag i Göteborg och pendlar till Vårgårda varje dag, men det gör jag med glädje just för att jag gillar det personliga bemötandet med alla kunder, det känns som att det blir mer personligt i ett mindre samhälle än i en större stad som exempelvis Göteborg där jag bor.

 

Varför sökte du sommarjobb hos oss?

Jag sökte sommarjobb på Sparbanken efter att jag tog examen, då jag ville utvecklas inom något som var relevant till det jag har studerat. Jag ville även arbeta med något socialt där det känns som att jag får bidra med något och träffa människor dagligen, då kändes detta perfekt.

 

Vad är det bästa med Sparbanken Alingsås?

Det bästa med banken är närheten till samhället och kunderna och såklart mina trevliga kollegor. Nu när jag har varit här ett tag så börjar jag känna igen flera kunder och de känner även igen mig, vilket jag tycker är trevligt. Jag gillar även tankesättet med den lokala förankringen, viljan att hjälpa människor till en hållbar ekonomi och att delar av vinsten går tillbaka till samhället.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan senast den 29 februari.