Hanna Alavik- Herrljunga har verkligen blommat upp de senaste åren

Herrljunga har verkligen blommat upp de senaste åren, berättar Hanna Alavik som är nygammal mäklare på Fastighetsbyrån i Herrljunga. Det har startat många spännande småföretag här, fortsätter Hanna. De samverkar fint och deras kunder vallfärdar. Det är roligt att bo på en plats där det händer mycket.

 

Vem är du?
Jag är född och uppvuxen i Herrljunga och efter några år i Mölndal har jag flyttat hem igen. Här har jag min familj och det är härligt att komma tillbaka till det gemytliga. Till lugnet. Jag gillar att vara ute i naturen och förra året vandrade jag Jämtlandstriangeln. Naturen var fantastisk och Sylstationens goda hemgjorda öl var jag verkligen värd!

 

Vad händer i Herrljunga?
Det har hänt mycket på kort tid. Intresset har ökat markant och allt fler vill bo på landet. Det handlar förstås om pandemin men det var en trend redan innan. Här får man mycket för pengarna och det finns så otroligt mycket fint att erbjuda. Som Sämsjön och alla fina skogar runt omkring.

 

Hur ska man tänka när man letar hus?
Du lär dig mycket genom att gå på många visningar. Var inte rädd att fråga, det är ju därför jag finns här! Prata med banken i god tid. Där kan jag hjälpa till och vi har ett väldigt bra samarbete med Sparbanken Alingsås. Ni är ju mina kompisar!

 

Tusen tack Hanna! Vi gillar dig med.