Wave Initiative- rörelseglädje i fokus

Receptet är att göra saker tillsammans. Gemenskap och inspiration på ett twistat sätt, berättar Anna Östling och Lisa Forsell som tillsammans med Sebastian Östling driver Wave Initiative i Lerum. Vi träffas vid Aspens badplats en kall fredagseftermiddag i november och det är snart dags för det återkommande fredagsbadet.

Berätta om Wave Initiative
Wave Initiative är en ideell förening med hållbar livsstil och rörelseglädje i fokus. Vi vill flytta människor utanför komfortzonen och arrangera aktiviteter man blir glad av här i Lerum. Som till exempel reflexjogg, stå-upp-paddling och friidrott. Deltagarna inspirerar varandra till att bryta vanor. Att nöja sig med mindre och kanske välja skogen istället för shoppingturen leder till att vi gör bättre val för planeten. Genom att utmana dig själv stärker du din självbild och tron på dig själv. Aktiviteterna är till största del kostnadsfria och tack vare våra partners kan vi utveckla föreningen framåt. Vi är både stolta och ödmjuka över att se att allt fler dyker upp på våra träffar.

Ni verkar ha väldigt roligt
Ja verkligen! Du behöver inte vara proffs och det finns inga pekpinnar. Alla är välkomna och det är bara att gå in på Instagram och anmäla sig. Varför inte hänga med på vårt luciadopp?