Vårgårda Buss

Skynda dig ta bilden, ropar Joakim Claesson, det är svårt att vara snygg när man fryser! Vi träffar honom och Östen Hallenbert, som tillsammans äger Vårgårda Buss en kylig januarimorgon.

Berätta om Vårgårda Buss
För att hålla kontakt med verkligheten kör vi en del buss själva. Man får inte tappa det, det är härligt att komma ut. Vi har 115 bussar, kör linjetrafik och på beställning. Vi satsar hållbart och har vunnit upphandlingen för linjetrafiken i Gislaved. En häftig satsning där vi byggde ny depå och investerade i 27 gasbussar. Till Vårgårda kommer 15 nya gasbussar sommaren 2022.

Hur går det?
Året har gått bra även om beställningstrafiken minskat. Linjetrafiken rullar på bra och det finns nog ett uppdämt behov av bussresor när allt återgår till det normala. Då är det bara att sjuva på!
Vi har väldigt bra förare. Ett gott gäng som gör sitt bästa och bryr sig om folk.

Härligt!
Ja, de blir ofta en del i gänget. Som när vi kör barn till cuper. En gång gick lagets materialare på kryckor och chauffören fick stötta vid planen. Haha, en gång fick föraren slipa skridskor åt hockeybarnen.

Tack Vårgårda Buss!
Ni är en viktig kraft som skapar jobb och utveckling i Vårgårda. Går det bra för er går det också bra för vårt samhälle.

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.