Stay Fit

Vi har skapat ett så bra namn som är enkelt att förstå! Stay Fit handlar om att träna hemma och fortsätta hålla sig i form. Nu gäller det bara att få igång försäljningen! Vi träffar Linnea, Christoffer och Oskar, som tillsammans med Erik driver sitt UF-företag, för en pratstund i Nolhagaparken.

Vad gör ni?
Vår marknadsundersökning visade att många vill träna hemma och därför har vi tagit fram ett paket med träningsband i fem styrkor. Du kan välja det band som passar dig och dina övningar. Vi kommer även erbjuda träningspass på Youtube för att hjälpa kunderna komma igång. Vår leverantör finns i England vilket gör att vi kan få fram nya band på bara några veckor.

Vilka förväntningar har ni på UF-perioden?

Vi vill lära oss driva företag och vad det innebär. Vi har alla sportat mycket så produkten känns helt rätt. Det är jättelärorikt och vi inser hur mycket jobb det är att driva företag. Så mycket som ska klaffa. Det går fort! Pang så är man framme vid deadline. Haha, det ger oss en bra bild av arbetslivet.

Vi har tillsammans med några sponsorer satsat ekonomiskt. Det kostar att köpa in produkterna och trycka logotypen så nu behöver få igång försäljningen. Välkomna att gå in och beställa på Instagram 

Bra där. Lycka till Stay Fit!