Radio pE20- drivs av eldsjälen Jennie

Det var slump och bananskal som gjorde att jag halkade in i en radiostudio för 12 år sedan. Jag blev blixtförälskad från första stund, berättar Jennie Karlberg när vi ses på Radio pE20 en fredagsmorgon i september.

 

Och så blev det Radio pE20?

Japp. Jag är uppvuxen här och det är otroligt kul att få förverkliga drömmen om en lokal radiostation på hemmaplan. Vi underhåller och engagerar våra lyssnare och spelar en musikmix som folk verkar gilla. Det är ett kreativt och lekfullt jobb. På blodigt allvar.
Vi har fyrdubblat omsättningen sedan starten och fått fantastiska lyssnarsiffror. Tillsammans med mina grymma kollegor Edwin och Linda har jag stora ambitioner för framtiden.

 

Varför kör ni från Lerum?

Det är en väldigt inspirerande plats! Entreprenörerna, eldsjälarna och nördarna. Jag brinner för att ge dem en röst. Radio pE20 skall spegla vardagen, livet och människorna här.

 

Vad skulle du ge för råd till alla därute som vill förverkliga sina drömmar?

Bara gör det! Den som vill mest vinner tänker jag. Haha, jag har alltid haft en smått osund tro på min egen förmåga. Kavla upp ärmarna och följ ditt hjärta. Förresten, vilken låt önskar du?

Jag tror jag kör på Candy med Iggy Pop. En riktig fredagslåt.
Gött. Ett riktigt bra val!