Nolbygårds Ekobageri & Kafé- Jag brinner för hållbarhet

Provsmaka vår Potalse, utbrister Lasse Larsson som driver Nolbygårds Ekobageri & Kafé. Det är vår egen potatisbakelse med botten av potatis och mandelmjöl, potatismousse och söta potatischips. Riktiga grejer alltså, fortsätter Lasse.


Grattis till Alingsås Kommuns miljöpris!

Tack! Jag brinner för hållbarhet så det är härligt att bli uppskattad för det. Hållbarhet handlar även om människor och Nolbygårds Intresseförening är ett sammanhang för personer som arbetsprovar. En kille kom in och fick testa att jobba i köket. Han kom ut som en helt ny människa och fick ett riktigt jobb. Underbart!


Jag försöker vara ögonöppnare för budskapet om klimatomställningen. Det är faktiskt något jag brinner ännu mer för än att baka.

 

Hur går det för er?
Det går bra och många har kommit hit för att stötta oss. Man kan sitta utomhus och fika vilket våra stamkunder gillat under pandemin. Nu ser jag och min fantastiska personal nya kunder komma hit.


Vad händer framåt?
Vi bygger tre coronasäkra växthus där man kan sitta och fika oavsett väder och vi har nu öppet på söndagar. Så det är bara att komma hit!


Tack Nolbygård!
Ni är en viktig kraft som skapar härliga bakverk och ett hållbart närområde. Går det bra för er går det också bra för vårt samhälle.

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.