Kaffekoppen- Vi har en väldigt fin sammanhållning här mellan företag och föreningar

Hela bygden fick draghjälp när Youtubern Matgeek gav oss så fina omdömen, berättar Helena Sultan som driver Kaffekoppen i Sollebrunn. Folk rusade hit och vi bara bakade på. Haha, ugnen gick för fullt och alla ville köpa vaniljbullarna han pratat om.

 

Hur går det för Kaffekoppen?
Det går fantastiskt bra! Det kommer mycket folk och det känns så toppen. Fler sitter och fikar här hos oss och vi märker att beställningarna ökar i och med att det blir fler sammankomster. Vill man inte vänta tills vi öppnar kan man beställa, betala med Swish och hämta på lastbryggan. Nu startar älgjakten och många vill ta med sig fika till skogen. Då blir det mer rejäla grejer som potatissallad och mackor med kalkon, stekta ägg och falukorv.

 

Det verkar som att framtiden ser ljus!
Ja, vi ökar hela tiden! Nu hoppas jag på slöjdmässan, jul i Gräfsnäs och julmarknaden på Kobergs Slott. Då stannar alla här och fikar. Det är så bra för hela bygden. Vi har en väldigt fin sammanhållning här mellan företag och föreningar och att det nu går så bra gynnar verkligen oss alla. Så härligt!

 

Tack Helena och Kaffekoppen!
Ni är en viktig kraft som skapar utveckling och gemenskap i vårt område. Går det bra för er går det också bra för vårt samhälle.

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.