Hur är det att driva företag här i trakten?
Vi har en stark lokal förankring här. Vi stöttar varandra och hjälps åt. Det är charmigt och man skulle kunna säga att det vi gör blir närproducerat. Som Bra Åkeri i Stora Mellby. De är som en av våra kroppsdelar, vår högra arm. De kör alla våra betongelement och har länge varit duktiga på att arbeta miljövänligt.

Den lokala förankringen gäller även bland personalen som är väldigt lojal och kunnig. Väldigt goa människor och inga krusiduller. En bra kultur.

Vad är utmaningen framöver?
Jag har varit VD här i två år och uppdraget är att ta företaget till nästa nivå. Att organisera och få ihop helheten. Vi växer och bygger ut kapaciteten rejält och för att klara det måste vi ju få en stark organisation på plats och skapa effektiva system.

Och så måste vi ju ha kunderna med oss. Någon måste ju vilja köpa och det går ju rätt bra nu. Jag ser faktiskt ingen ände på det.


Tack Per!
För oss är du en viktig kraft som skapar utveckling och viktiga jobb här i Sollebrunn. Går det bra för dig och ditt företag, går det också bra för vårt samhälle.

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.