Försäkringsspecialist Åsa Strömberg

Ta med kaffet till mitt coronasäkra rådgivningsrum, säger vår nya försäkringsspecialist Åsa Strömberg och pekar inbjudande på stolen bakom plexiskärmen. Här sitter vi säkert, fortsätter Åsa. Bortsett från ljudet förstås! Idag har byggarna bestämt sig för att använda sin allra största maskin.

Berätta om dig själv
Jag bor i Floda tillsammans med man och tre barn. Mycket handlar om idrott och jag är en riktig sportmamma. Jag älskar att hänga på matcher och är handbollstränare för tonårstjejerna i Baltichov. Som ideell kraft i föreningslivet ser jag att starkt stöd är en förutsättning. Därför känns det härligt att jobba här. Lokal förankring och att få ge tillbaka till samhället gör mig stolt.

Johanna och jag är försäkringsspecialister och tillsammans bildar vi ett starkt team. Vi jobbar lokalt och du kommer ofta hitta mig på kontoren i Herrljunga och Vårgårda.

Vad vill du säga till företagarna?
Som anställd är det någon annan som tänker på din trygghet men som företagare måste du utforma din egen lösning. Vad händer om du blir sjuk och hur vill du att din pension ska se ut?
Du behöver så snabbt som möjligt ta ut marknadsmässig lön eftersom det påverkar både din pension och hur mycket du får om du blir sjuk. Hör gärna av dig till mig och Johanna om du vill veta mer!