Killar i verkstan

Elautomation -Lev upp till vad du lovar och gör kunden nöjd

Tommy brukar säga att det där tar vi tag i när det lugnat ner sig, skrattar kollegorna Fredrik, Markus och Rikard på Elautomation Tommy Svensson i Vårgårda. Haha, men det har ju inte hänt på minst femton år.

 

Vad gör ni?

Tommy fortsätter, - vi hjälper industrin med installation, automation, service och underhåll. Nu jobbar vi även med solenergi och 3D-skrivare. Vi skriver ut till egna jobb och lanserar nu även tjänsten externt. Vi har vi bra kapacitet i skrivare och kunskap och med vår 3D-scanner kan vi komma ut till våra kunder och mäta upp på plats.

 

Hur går det?

Förra året installerade vi 2500 paneler och det blir nog lika många i år. Våra kunder är industri, lantbruk, solcellsparker och privatpersoner. Vi säger att vi jobbar i närområdet men när vi tänker efter har vi ju två killar i England också.

En tanke framåt är att balansera effekten för gamla hus. Smarta hem växer och det finns lösningar för nya villor. Men vi tror att det finns en stor kundkrets för gamla kåkar.

 

Hur bygger man ett framgångsrikt företag?

Lev upp till vad du lovar och gör kunden nöjd. Det är vårt mål och vi har bra kontakt med industrierna här i bygden. Det är viktigt att ha god kommunikation med alla hos kunden, inte bara cheferna.

 

Tack alla på Elautomation Tommy Svensson. Vi gillar att ni satsar framåt och bygger ert företag långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.