Brique Design och Inredning i Nääs Fabriker

Så är det att vara företagare. Man vet aldrig vad som händer, resonerar Isabelle Östman som driver Brique Design och Inredning i Nääs fabriker. Man får se det som en nyttig lärdom.

 

Hur går det?

Nu kör vi på utifrån de förutsättningar vi har. Normalt händer det ju väldigt mycket här på Nääs Fabriker men nu kan vi inte längre ha våra event här i området. Det skulle vara en trädgårdsmarknad nu men den har vi beslutat ställa in.

Samtidigt ser jag att många är hjälpsamma. Vi på Nääs krokar arm och engagerar oss i varandra. Och kunderna är fantastiska! Nyligen åkte en kund hit ända från Svenljunga. Hon hade tidigare sett en sak i butiken och för att stötta oss åkte hon ända hit istället för att handla på nätet. Underbart. Och det händer hela tiden! 

 

Vad händer framåt?

Planen är att en del av butiken ska bli en kreativt workspace. Det kommer sitta ungefär 6 kvinnliga entreprenörer här. Stylister, skribenter, blomsterkonstärer och andra härliga människor kommer stötta varandra. Atmosfären ska bli härlig och här ska det alltid dofta kaffe! Och så kommer jag hyra ut min fina lokal till fotograferingar, event och annat.

 

Det är hit man ska komma då!

Hela området är värt att besöka. En härlig miljö där man kan promenera, fika, shoppa eller bara inspireras.

Det låter ju bra Isabelle. Vi ses!