Tack vare Sparbankshjälpen kan vi hålla igång!

Vi hade påbörjat renoveringen, berättar Reine Svensson som är ordförande i SAIK när vi slår oss ned vid klubbstugan i Sollebrunn. Den får vi pausa tillsvidare, fortsätter han och pillar på en blå färgflaga på väggen.

 

Vad hände när viruset kom?

Alla inomhusaktiviteter flyttades utomhus och vi förstod tidigt att vi måste ställa in vårt arrangemang Bjärkekampen. Med det försvann en trevlig händelse och chans till intäkt. Då även den årliga hundutställningen i Vänersborg och matcher ställdes in blev det helt stopp på kioskförsäljningen.

Jag pratade med Anders Rylander och han tipsade om Sparbankshjälpen. Vi är väldigt glada över att vara en av de föreningar som fick hjälp och tack vare Sparbankshjälpen kan vi hålla igång vår löpande verksamhet.

 

Vad tror du kommer ut av allt detta?

Jag är alltid optimist och tror att vi tar oss igenom det så småningom. Och jag ser hur alla i bygden hjälper till och stöttar varandra. Våra sponsorer ställer upp som vanlig trots att många av dem säkert själva har det tufft. De är guld värda! I ett större perspektiv tror jag vi kommer bry oss lite mer. Vi kommer efterfråga det närproducerade och den fartblindhet vi sett hoppas jag kommer att minska.

 

Tack Reine! Kämpa på.