Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Premiumkunder

Februari 2020

Det här är ett nyhetsbrev för dig som är premiumkund hos Sparbanken Alingsås. Det kommer ut två gånger per år. 

Hej!

Flera veckor på det nya året har redan passerat. Det är härligt att känna att dagarna blir allt ljusare och att våren snart är på gång. Jag hoppas att du har fått en riktigt bra start på det nya året.
 

I det här nyhetsbrevet, som kommer ut två gånger om året, bjuder vi på tips och tankar som jag hoppas kan hjälpa dig i din vardag. Trevlig läsning!
 

Angelica Petersson
Affärschef och Stf VD

Framtidsfullmakt

Nu kan du själv välja vem eller vilka som ansvarar för dina personliga och ekonomiska intressen den dag du inte längre kan fatta egna beslut. Vår samarbetspartner Familjens Jurist är experter på familjejuridik. Just nu erbjuder de dig en kostnadsfri Livsbesiktning® (värde ca 950 kr), det vill säga en analys av din situation som berättar hur du kan säkra din framtid ur ett juridiskt perspektiv. 

Getting the paper

Städa bland dina abonnemang och spara pengar

När man pratar om att spara tänker man nog oftast på att lägga undan pengar från en pott. Men ett sätt att spara är ju också att spara in på onödiga utgifter.

Här kommer 4 tips på hur du kan spara – utan att ens märka av det.

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Ta tag i din pension!

- ett steg i taget. Genom att spara en viss del av kommande löneökningar kan du knuffa dig själv i rätt riktning när det gäller pensionssparande. 

Two women out skiing.

Vi gillar samhällsutveckling

Sparbanksstiftelsen stöttar Lerums Centrumförening som är en medlemsförening som driver utvecklingen i Lerums centrum. Det är ett lysande exempel på god samverkan mellan politiker, tjänstemän från Lerums Kommun, fastighetsägare och näringsidkare.

Patric Ljunggren, kontorschef på vårt kontor i Lerum, är med och jobbar i styrelsen för centrumföreningen och han är även engagerad i ett antal av föreningens projekt.
 

Trygg och smidig vardagsekonomi

Det finns många fördelar med att ha ett betal- och kreditkort. 

  • Mastercard Guld ger dig tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi med en mängd förmåner som du har nytta av i vardagen och på resan. 
  • Med Mastercard Platinum kan du leva livet på dina villkor. Vad sägs till exempel om personlig concierge-service, fri tillgång till flygplatslounger och reseförsäkring?

 

 

Sparbanken Alingsås Platinumkort

Tack Tilde och Alingsås KIK!

För oss är du som ungdomsledare en viktig kraft som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i Alingsås. Det hårda arbete du lägger ner gör att det går bra för vårt samhälle.

 

Vi brinner för föreningslivet och tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.

Du kan oss dygnet runt!

Vi strävar alltid efter att bli bättre och varje år genomför vi en kundundersökning. Vi får jättefina resultat och är tacksamma för att ni delar med er av vad vi kan förbättra. En sak våra kunder efterfrågar är ökad tillgänglighet. Det är något som står högst upp på vår agenda och visste du att du kan nå oss dygnet runt genom att ringa Kundservice Privat? Att ringa dit var förut kanske lite komplicerat men nu, när Mobilt BankID finns, är det hur enkelt som helst. Hör av dig så hjälper vi dig igång. Ring 0771-22 11 22!

Välkommen in!

Tack för att du valt rådgivningstjänsten Premium hos oss. Som du vet är målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt. Din personliga rådgivare har Swedsec licens för att garantera en hög kompetens. Tillsammans ser ni till att det finns en finansiell handlingsplan som handlar om alla delar i det vi kallar sund ekonomi: enkel vardagsekonomi, skydd för det oförutsedda, sparande för framtiden och att låna klokt. Du är alltid välkommen att höra av dig på telefon 0322-78 600.