Hoppa till textinnehållet

Nyhetsbrev Premium

September 2022

Hur kan vi vara hållbara tillsammans?

Måndagen den 17 oktober bjuder vi in till en kostnadsfri föreläsning på temat hållbart sparande med Ulf Sigbratt, Produktspecialist på Swedbank Robur. Han kommer ge oss en bredare inblick i hållbart sparande och dess positiva effekter både för dig som privatperson och för vårt samhälle i stort. Alla insatser räknas och tillsammans är vi starka och får vårt samhälle att må bra!

 

Detta är ett initiativ som vi gör under Hållbarhetsfestivalen.

 

En kvinna i löparkläder som sitter ner i skogen

Välkommen barnteater om skräp!

Skräp både till land och havs är ett av de största miljöproblemen idag. "Den stora Skräpshowen" tar på ett lekfullt och musikaliskt sätt upp de frågorna och barnen får vara med och sjunga, dansa och diskutera hur situationen ser ut idag. Rek ålder 5-12 år.

 

Detta är ett initiativ som vi gör under Hållbarhetsfestivalen. 

En härlig eftermiddag Herrljunga GK

Den 6 september hade vi en fantastisk eftermiddag och kväll i solskenet på Herrljunga Golfklubb. Våra premiumkunder fick prova fairway, inspel och chippning på green och sist men inte minst puttning. Alla stationer avslutades med en liten enkel tävling med pris till vinnaren.

 

Tim och Hugo från klubben var våra instruktörer och gjorde ett mycket bra jobb. Kvällen avslutades med nygrillade hamburgare och gott snack innan vi sade adjö efter en i mångt och mycket underbar eftermiddag med mycket skratt, lärdom och gott sällskap. 

 

 

Alla 6-åringar får en reflexväst!

Att hjälpa barn och ungdomar har alltid legat oss varmt om hjärtat. Nu när dagarna blir kortare vill vi att barnen ska känna sig trygga och synas i mörkret. Därför skickar vi ut en reflexväst till alla 6-åringar som bor i Alingsås, Herrljunga, Vårgårda och Lerum. Vi är lokala och vår sparbanksidé innebär bland annat att en del av vår vinst går tillbaka till satsningar för barn och ungdomar.