Hoppa till textinnehållet

Sparbankshjälpen

Sparbankshjälpen är ett omfattande stödpaket riktat till Alingsås, Lerum, Herrljunga och Vårgårda kommuner.

 

Det är en extra avsättning på 4 miljoner till näringsliv och föreningar som drabbats ekonomiskt av coronavirusets följder.

 

Ansökningsperioden var tom 30 augusti 2020. 

Tack vare Sparbankshjälpen kan vi hålla igång!

Vi hade påbörjat renoveringen, berättar Reine Svensson som är ordförande i SAIK när vi slår oss ned vid klubbstugan i Sollebrunn. 

 

Vi är väldigt glada över att vara en av de föreningar som fick hjälp och tack vare Sparbankshjälpen kan vi hålla igång vår löpande verksamhet.

Center of Innovation och Fokus Herrljunga har fått stöd

Vi tog ett snack med Johanna Heleander, näringslivssamordnare i Vårgårda Kommun och som har varit med och ansökt om stöd genom Sparbankshjälpen. 

Kontaktuppgifter

  • Allmänna frågor om Sparbankshjälpen och om hur vi hanterar coronakrisen. Staffan Svantesson, VD, Sparbanken Alingsås, 070-559 86 67 eller .

 

  • Är du en företrädare för Näringslivet och har frågor om ansökan är du välkommen att kontakta: Anders Samuelsson, Verkställande Tjänsteman, Sparbanksstiftelsen Alingsås, 070-595 08 23 eller .

 

  • Är du företrädare för en förening och har frågor om ansökan är du välkommen att kontakta: Klas Frisk marknadschef, 0322-786 56, eller .

Vilka har beviljats stöd?

Här kan du läsa mer om vilka som har beviljats stöd.