Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Tack alla företagare!

Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa!

Torarica tänker nytt!

Det är många som vill stötta den lokala handeln just nu. Samtidigt så uppmanas vi att stanna hemma så mycket som möjligt. Fastighetsägaren Joakim Engdahl har tillsammans med sin hyresgäst Restaurang Torarica i Lerum kommit på nya smarta sätt att ta sig an utmaningarna i samband med coronaviruset.

Elpro

I februari fick vi möjligheten att träffa Eivind som sedan 1993 driver Elpro i Alingsås. Elpro är ett företag som utvecklar och producerar automationssystem.

Din vårdcentral i Lerum

I oktober fick vi förmånen att få hänga lite med Ingalill på Din Vårdcentral i Lerum. För oss är hon som företagare en viktig kraft som skapar sysselsättning här i Lerum. Det hårda arbete hon lägger ner gör att det går bra för vårt samhälle. Vi brinner för företagarna och tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.

Jutabo, årets hållbarhetsföretag i Lerum

Vi är stolta över att vi fick dela ut priset för årets hållbarhetsföretag i Lerum. Många grattis Jutabo för det fina arbete ni gör.

Endorfin

I oktober hälsade vi på eldsjälarna bakom Endorfin i Stenkullen och Alingsås. Vi bjöds på finkaffe, en rundtur och ett intressant samtal om hur man driver ett av Sveriges bästa gym.Sollebrunns Betongelement

I oktober fick vi förmånen att få hänga lite med Per på Sollebrunns Betongelement. För oss är han och hans medarbetare en viktig kraft som skapar sysselsättning här i Magra. Det hårda arbete de lägger ner gör att det går bra för vårt samhälle. Vi brinner för företagarna och tillsammans är vi starka och får vårt område att växa.